Celkový počet zobrazení stránky

sobota 19. apríla 2014

Make-up inšpirácia

Ahojte krásky:)

V prvom rade vám chcem popriať krásne sviatky. Užite si dni voľna a načerpajte energiu. 

Jar, slnko a relatívne teplé dni priam navádzajú k hraniu sa s farbami. Preto som sa dnes aj ja rozhodla trochu prevetrať výrazné farbičky. 



POSTUP:

1: Najskôr som aplikovala na celé pohyblivé viečko bázu od Jordana cosmetics( môžete použiť akúkoľvek bázu, ktorá vám vyhovuje)

2: Potom som do ohybu viečka( tá časť kde začína kosť) aplikovala tehlovo hnedú farbu a poriadne vytieňovala do stratena. Táto farba slúžila ako podklad pre fialovú farbu a na vykontúrovanie oka.

3: Na celé pohyblivé viečko, pod hnedú farbu som aplikovala marhuľovo oranžovú farbu a 
čistým tieňovacím štetcom som obe farby zjednotila.

4: Na ohyb oka som následne aplikovala fialovú farbu. Pozor na množstvo. Len špičku štetca namočte do farby a jemnými pohybmi dopredu a dozadu aplikujte fialovú farbu presne tam, kde ste na začiatku naniesli hnedú. 

5: Do vonkajšieho kútika som naniesla rovnakú fialovú farbu, aby oko dostalo hĺbku.

6: Spodnú líniu rias som vyplnila čiernou kajalovou ceruzkou ( na denné nosenie tento krok môžete vynechať) a fialovou farbou som ju rozotrela aby sa vytvoril dymový efekt. Tmavú fialovú farbu som použila len vo vonkajšej polovici oka. Do vnútornej polovice som aplikovala modrofialovú farbu s trblietkami, aby sa oko opticky otvorilo a rozjasnilo.

7: Celý look som doplnila gelovou linkou a samozrejme maskarou, ktorú som dala na horné, ale aj spodné riasy.

Nezabudnite, pri výrazných farbách je kľúčové tiene poriadne vytieňovať, aby všetko pôsobilo zjednotene a nie ako monokel.

Ak máte nejaké návrhy na líčenie, ktoré by ste chceli aby som pre vás vytvorila, budem rada ak mi napíšete.

Majte sa krásne. K :*


2 komentáre: