Celkový počet zobrazení stránky

piatok 15. augusta 2014

Čo mi nesmie chýbať v mojej kozmetickej taštičke

Ahojte:)



Po dlhšej dobre sa ku vám opäť vraciam s ďalším príspevkom. Leto sa nám pomaly blíži ku koncu ( aj keď počasie sa letným nedá veľmi nazvať), ale aj tak dúfam, že ste si tieto mesiace poriadne užili a nabrali silu na ďalší školský rok.

Ako už názov prezrádza, dnes to bude o produktoch, ktoré sa nachádzajú v mojej kozmetickej taške.
Jej obsah stále obmieňam, resp. zmenšujem, aby sa mi zmestila naozaj do akejkoľvek tašky, či kabelky.

Ako som už niekoľkokrát spomenula, mám prevažne mastnú pleť a preto svoje nezastupiteľné miesto majú papieriky na kontrolu mastnej pleti.


Tieto malé papieriky robia svoju prácu naozaj dobre. Odstránia prebytočnú mastnotu a pleť jemne zmatnia. Používajú sa buď samostatne alebo spolu s púdrom, ktorým tvár následne prepudrujete, a tým efekt predĺžite. Tak to aspoň robím ja.
Práve na druhom mieste sa nachádza spomínaný púder. V prípade malých kozmetických taštičiek, sú najlepšie kompaktné. Ja preferujem tie so zrkadielkom a labutienkou, aby som zbytočne nemusela nosiť štetec, či kozmetické zrkadielko.


Okrem zmatnenia pleti, občas potrebujem zamaskovať aj nejaký ten nedostatok, ktorý sa mi na pleti vytvoril. Preto sa nezaobídem bez malého korektoru alebo kompaktného make-upu.


Ochrana pier je samozrejmosťou, takže balzám nesmie chýbať. Cez leto používam balzamy s SPF, cez zimu preferujem tie výživnejšie. Ak nepoužívate rúže, či lesky, ale chcete svoje pery jemne oživiť, siahnite po tónovaných balzamoch a zabijete 2 muchy jednou ranou :).


 Ja veľmi leskový typ nie som, ale rúže používam často a rada. V lete milujem svieže farby: oranžovú, koralovú. V zimných mesiacoch tmavé odtiene: červenú, slivkovú, bordovú. Keďže rúže sa z celého líčenia míňajú najrýchlejšie, nosím aktuálnu farbu so sebou a v prípade potreby pery pretrem.


Nakoniec nesmiem zabudnúť na vlhčené obrúsky ( čistota pol života) a krém na ruky. Moje ruky sú občas neskutočne suché, takže hydratácia je viac než potrebná


Samozrejme svoju kozmetickú taštičku dopĺňam podľa potreby aj o ďalšie produkty. Najčastejšie o malé paletky očných tieňov a miniatúrne kozmetické štetce, ale to len príležitostne. Vyššie spomenuté produkty sú môj základ, ktoré mám pri sebe, nech už idem kamkoľvek.

Čo tvorí súčasť vašej kozmetickej taštičky? 

To by bolo na dnes všetko. Majte sa krásne a užívajte si posledné voľné dni. :)








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára