Celkový počet zobrazení stránky

štvrtok 8. mája 2014

Líčenie ala Mila Kunis

Ahojte krásky.
 Dnešný tutoriál je inšpirovaný veľmi talentovanou a krásnou herečkou Milou Kunis.
Farby ktoré som používala sú zemité, teplé odtiene, ktoré sa hodia všetkým farbám očí. 
Postup:

1. V prvom rade je potrebné očné viečko ako vždy pripraviť. Ja ako bázu používam EYE PRIMER od JORDANA COSMETICS. Keďže mám naozaj mastné viečka práve táto báza mi pomáha udržať tiene na mieste celý deň bez pohnutia.

2. V druhom kroku naneste matný svetlohnedý alebo vanilkový tieň na celé pohyblivé viečko.(Použila som PALETKU 120TIEŇOV)

3. Do ohybu viečka aplikujte rovnako matný svetlo čokoládový tieň a roztieňovacím štetcom jemne vytieňujte do stratena.(Použila som PALETKU 120TIEŇOV)


4. Do vonkajšieho kútika oka aplikujte tmavohnedý tieň do písmena V, a rovnako roztieňovacím štetcom všetky farby jemne prepojte, aby na oku neboli žiadne tvrdé línie.(Použila som PALETKU BODY COLLECTION)


5. Vnútornú líniu spodných rias orámujte čiernou ceruzkou.(S-HE STYLEZONE KHOL KAJAL PENCIL) Ja mám malé oči, preto ceruzkou nikdy nezachádzam až do vnútorného kútika, keďže si oko nechcem ešte viac zmenšiť. Ak máte veľké oči, tento krok dotiahnite až "do konca".

6. Vonkajšiu tretinu spodnej línie riasvytieňujte rovnakým tmavohnedým tieňom, aký sme použili do vonkajšieho kútika.

7. Do zvyšnej časti aplikujte svetlohnedý tieň.

8. Na rozjasnenie oka použite trblietavý očný tieň. Pomocou neho budú vaše oči pôsobiť jasne a sviežo.(BODY COLLECTION PALETKA)

9. Nakoniec naneste obľúbenú maskaru a môžete vyraziť.( DERMACOL NUTRILASH MASCARA)
A takto vyzerá finálne líčenie .

Dúfam, že sa vám tutoriál páčil ala Mila Kunis páčil.

Krásny deň dievčatá. :)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára